Soffa ry:n syyskokous 22.11.2017 / Soffa ry’s fall meeting 22.11.2017

Tervetuloa Soffa ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 22.11.2017 klo 16.00 Sofianlehdonkadun toimipisteen Megoraan (6. krs). Kaikki toimipisteen opiskelijat ovat tervetulleita! Kokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä valitaan vuoden 2018 hallitus. Tämä on mahdollisuutesi hypätä mukaan hallitustoimintaan ja olla mukana suunnittelemassa sekä toteuttamassa Soffarilla tapahtuvaa toimintaa.

Tarjolla myös syötävää ja juotavaa. Eli jos Soffan toiminta kiinnostaa, tule paikalle ainakin kuuntelemaan ja nauttimaan tarjoiluista ja ota kaveritkin mukaan! Tervetuloa!

ESITYSLISTA

Welcome to Soffa ry’s fall meeting on 22th of November at 16.00 in Sofianlehdonkatu Megora. All the students of Sofianlehdonkatu are welcome. We will approve the action plan and budget for 2018 and also select the next years administration of Soffa ry.

There will also be food and drinks!


Soffa ry:n hallituksessa toimiminen kannattaa. Jos haluaa päästä vaikuttamaan opiskeluympäristöönsä ja tutustumaan uusiin ihmisiin, on hallitustoiminta ehkä parhaita tapoja sitä toteuttaa. Parasta on kuitenkin se, että toimintaan pääsee itse suoraan vaikuttamaan ja toiminta näyttää aina ihmisiltä, jotka sen takana ovat. Tekijät antavat toiminnalle myös kasvot! Opiskelijayhdistyksen hallituksen toiminnasta saa myös arvokasta kokemusta esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä ja yhdistyksen pyörittämisestä ylipäätänsä ja mikä tärkeintä, opiskelijoiden ja oman alan oikeuksien puolustamisesta. Hallitustoiminnan kautta voit päästä pitämään rasteja opiskelijatapahtumiin ja vaikuttamaan myös Metropoliassa tehtäviin päätöksiin toimimalla linkkinä opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Sosionomiopiskelijat pystyvät myös suorittamaan 4.harjoittelunsa opiskelijayhdistystoiminnassa. Toiminnasta on myös mahdollista saada vapaasti valittavia opintopisteitä. Miksi et siis liittyisi?

Joining the administration of Soffa ry is worth it. If you want to have an influence on the place that you’re studying in and meet new people on the way, then joining the administration of a student association can be one of the best ways to do it. To be honest though the best thing about this kind of work is that you can really have an effect on the things and activities you will be doing while working in the administration. You can also get some valuable experience on organizing events and running a student association overall and of course defend the rights of students. Through the work in a student association, you can also become part of organizing student events and have an effect on things that are going on in Metropolia. Social services students can also carry out their 4th work placement being a part of Soffa ry administration and everybody can get elective studies credits. Why not join?

Please note that we use finnish in board meetings.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *