Lukuvuositarrat nyt Soffalta! / Academic year stickers now from Soffa!

Tiesitkö, että voit nyt hakea lukuvuositarrat Soffan toimistolta? Meiltä voit noutaa etukäteen maksetut tarrat tai maksaa paikan päällä tilisiirrolla. Tarroja voi hakea Soffan toimistolta eli Kopilta aina aukioloaikoina.

Ohjeet tarran maksamiseen löydät Metkan sivuilta (metkaweb.fi) kohdasta Opiskelijakortti > Uusi jäsenyytesi.

Did you know that you can get your academic year sticker from Soffa? You can pick up a sticker that you have paid in advance or pay it with bank transfer in our office. Stickers are available at Soffa’s office every time we’re open.

Instructions to paying the sticker can be found on Metka’s website (metkaweb.fi). Click Student card > Renew your membership.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *