Tutkintovastaavien tapaaminen 16.2.2017 / Meeting with the heads of Degree Programmes 16.2.2017

Soffa ry:n edunvalvontavastaavat tapasivat sosiaalialan (Taina Konttinen), toimintaterapian (Kaija Kekäläinen) ja geronomien (Mari Heitto) tutkintovastaavat torstaina 16.2.2017. Tapaamisessa keskusteltiin ajankohtaisista opintoihin liittyvistä asioista.

Aihe, joka loi paljon keskustelua, oli palautteenanto. Palautetta annetaan liian vähän sekä opiskelijoiden että opettajien toimesta. Mietimme erilaisia keinoja, kuinka palautteen antoa saisi tehostettua.
Korviimme kantautuu paljon palautetta, joka ei kuitenkaan löydä tietään opettajille asti. Opiskelijoille järjestetään kuitenkin erilaisia mahdollisuuksia palautteen antoon, kuten esimerkiksi bumerangit, Megorapäivystys ja kurssien palautelomakkeet.
Opettajat toivoisivat saavansa suoraa palautetta jo kurssin aikana, jotta siihen pystytään reagoimaan.

Metropolian Myllypuron kampukselle siirtyminen tapahtuu alustavasti kesän 2018 aikana.

Ammattihenkilöksi tunnistautuminen tapahtuu jatkossa vain netin välityksellä osoitteessa https://services.valvira.fi/landing.html

________________________________

Soffa ry met with the heads of Degree Programmes in Social Sevices (Taina Konttinen), Occupational Therapy (Kaija Kekäläinen) and Elderly Care (Mari Heitto) on Thursday 16.2.2017. During the meeting we discussed about current issues regarding the studies.
Topic that we discussed the most was feedback. The students and the teachers do not give enough feedback. We were thinking about different ways of enhancing the dialogue between each other.
We, Soffa ry, hear a lot stuff that does not go to the teachers, which is unfortunate since many opportunities for giving feedback is available for the students such as boomerang, Megora service and the feedback forms of courses.
The teachers wish to get more feedback during the courses so that they could react to it more efficiently.

Moving to Metropolia Myllypuro campus is tentatively happening during summer 2018.

Professional registration will happen in the future online in the following website https://services.valvira.fi/landing.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *