Kannanotto – oppimistehtävien tulosteversioista luovuttava!

Varapuheenjohtajamme toimesta opiskelijayhdistyksemme Soffa ry ottaa kantaa Sofianlehdonkatu 5 B:n toimipisteellämme vallitsevaan käytäntöön, jossa opettajat pyytävät ja vaativat opiskelijoiden tekemien tehtävien palautuksen sekä sähköisenä että paperisena versiona. Asia on herättänyt keskustelua, ihmetystä ja huolta toimipisteemme opiskelijoiden keskuudessa.

Olemme lähettäneet kannanottomme tiedoksi osaamisaluepäällikkö Jaana Manssilalle tietohallinnon henkilölle Mikko Mäkelälle, opiskelijakunta METKA:lle, toimipisteemme tutkintovastaaville Katriina Rantala-Nenoselle, Panu Karhiselle ja Ulla Vehkaperälle sekä muille Metropolian Ammattikorkeakoulun opiskelijayhdistyksille. Kannanoton lähetämmeTuubin kautta tiedoksi myös kaikille toimipisteemme opiskelijoille sekä jaoimme sen Soffa ry:n kotisivuilla ja Facebook-sivuilla.
Toivoisimme kannanotossamme esiin nostamaamme epäkohtaan muutosta ja yhtenäistä käytäntöä toimipisteellämme.

Yhteistyöterveisin
Sofianlehdonkatu 5 B:n Opiskelijat Soffa ry

 

Kannanoton pääset lukemaan osoitteessa: http://soffa.edu.metropolia.fi/?page_id=233

eli menemällä tämän sivun yläpalkkiin, kohtaan Kannanotot.

 

Kannanotot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *