Haalarisovitukset syksy 2014

Hei uudet ja vanhat opiskelijat!

Taas on se aika vuodesta kun on mahdollista tilata itselleen haalarit!

Toimipisteemme kaikki tutkinnot käyttävät samaa metsän vihreää haalaria, jonka selässä lukee opiskelijayhdistyksen nimi ja logo. Meiltä voit kätevästi tilata haalarit ja ilmoitamme, kun ne ovat haettavissa kopilta! Tilattuasi haalarit lähetämme maksutiedot sähköpostiisi, joten sinun ei tarvitse maksaa haalareita heti tilatessasi.

Haalarisovituksia järjestetään opy-kopilla 25.8 – 5.9 aina ruokatauon aikana.

Haalareiden hinta on 40€.

Uusi geronomien haalarimekki on nyt vihdoin saatavilla!

Kopille on vihdoin ja viimein saapunut erä geronomien omaa haalarimerkkiä. Tule ostamaan omasi hintaan 2,5€/kpl ja katsastamaan samalla myös muut hienot haalarimerkkimme!

Geronomien haalarimerkki

Soffa ry kiittää keväällä haalarimerkin suunnittelu -kilpailuun osallistuneita ja onnittelee lämpimästi voittajaa Elena Hopsua, kenen suunnittelema kyseinen merkki on.

Tervetuloa kouluun!

Soffa Ry toivottaa tervetulleiksi kaikki uudet tyypit ja vanhat tutut! Soffa ry käynnistelee taas toimintaansa ja hoitaa heti alkuun mm. haalarit uusille opiskelijoille. Haalarimerkkejä ja bilelippuja voi tulla ostamaan kopin päivystysaikoina, tiistaisin, ruokatauon aikaan ja aina kun näet ovemme olevan auki. Löydät meidät 1. kerroksesta.

 

Tärkeitä päivämääriä syksyllä:

– keskiviikko 27.8. Esileikki-bileet @ The Tiger

– perjantai 5.9. Fuksiaiset @ Kaivopuisto

– keskiviikko 10.9. Megorapäivystys @ Soffarin Megora

– keskiviikko 10.9. Opiskelijoiden Suokki @ Suomenlinna

– keskiviikko 17.9. MetroSport @ Olympiastadion

 

Soffa Ry ottaa vastaan kehitysehdotuksia, palautetta ja uusia ideoita. Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan ja tekemään töitä toimipisteen hyvän ilmapiirin eteen, ota rohkeasti yhteyttä!

soffa.edu.metropolia.fi

soffa.opy@gmail.com

puh. 041 4716215

Soffa Ry @ Facebook